Beoordelingen

Wat zijn uw ervaringen met Can Garden Beach? Hieronder kunt u een beoordeling geven over uw verblijf aan Can Garden Beach. In de tabel kunt u 1-5 sterren toekennen aan elk van de items en in de reacties kunt u in het algemeen vertellen wat u positief of negatief vond aan het hotel Can Garden Beach. Ook zou het voor andere bezoekers leuk zijn om hier wat extra tips mee te geven voor een verblijf in het hotel.

VN:F [1.9.22_1171]
Faciliteiten
Kamers
Personeel
Ligging
Prijs/kwaliteit
Rating: 4.4/5 (7 votes cast)

4 thoughts to “Beoordelingen”

  1. In mei hebben wij dit hotel geboekt voor 11 dagen. Het hotel is erg goed gelegen en het eten is heerlijk, elke dag weer wat nieuws. Ook het personeel is erg vriendelijk, dat is toch wel het voordeel van een wat kleinschaliger hotel. De ‘huisjes’ zijn ook erg netjes en knus. Side zelf is ook zeker een aanrader. Met ongeveer 10 minuten lopen ben je in het centrum. Al met al dus zeker een geslaagde vakantie en wij gaan hier ooit nog eens terugkomen!

  2. Het hotel Can Garden Beach heeft een geweldige ligging is het mooie Side. Vanaf het hotel loop je zo over de boulevard naar het centrum. Het eten is niet geweldig maar een voldoende. Voor het ontbijt moet je niet te lang op bed blijven liggen, aangezien het tot 10 uur. Verder is het heerlijk om de hele dag eten en drinken te kunnen pakken. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en zorgen er echt voor dat je een leuke vakantie beleeft op het resort. Wij gaan zeker terugkomen.

  3. Can Garden Beach, een heerlijk oord, waar we al voor de 4e maal geweest zijn, het is een gezellig en warm oord, personeel supervriendelijk, veel schik gehad, mijn man zet de boel graag op de kop, de bediening doet dan graag mee,heel gezellig allemaal! het eten is er heerlijk, geen andere mening mogelijk, dan ben je een kieskauwer…alles is verkrijgbaar..’s ochtends gebakken ei, zeg maar wat je erin wilt hebben, vers gebakken… Aldoor staat er iemand te bakken/grillen, heerlijk gewoon! Ook veel rundvlees, wat in Turkije toch wel duur is. De bungalows zijn gezellig en goed ingericht. Het park zelf is mooi opgezet met vele bloemen en fonteinen, omgeving is ook heerlijk, Side zelf, de haven, de andere kant op de grote hotels en big bazaar af en toe. Gewoon gaan, het toerisme is erg afenomen door de angsten, wij hebben er niets van gemerkt! Hopelijk komen de verdiensten nog op peil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *